Поспішіть зареєструватись на ІІІ Вінницький курс кардіологічної інтервенції, візуалізації та стимуляції!

February 9, 2024


Мета заходу:

Ознайомити кардіологів, інтервенційних кардіологів, терапевтів, сімейних лікарів та лікарів функціональної діагностики з новітніми досягненнями інтервенційної кардіологогії, а також сучасними підходами до лікування пацієнтів з захворюваннями серця та судин. У сучасних умовах лікарю важливо отримувати сучасні інноваційні методи діагностики та лікування. Професійне спілкування завжди стимулює до саморозвитку та вдосконалення.

Вже третій рік поспіль на Вінницькому курсі кардіологічної інтервенції, візуалізації та стимуляції кожен бажаючий може прослухати лекції від провідних спеціалістів у своїй справі; взяти участь у професійних майстер-класах та навчитись новим практичним навичкам в кардіології, інтервенційних та електрофізіологічних методах діагностики і лікування.

Новинкою цього року буде введення нової секції доповідей, що стосуються сучасних методів нейровізуалізації та відповідних інтервенційних втручань.

Серед майстер-класів рекомендуємо відвідати нові заходи:
- Респіраторна підтримка в кардіології»;
- Сучасні підходи до гіполіпідемічної терапії;
- Блокатори PY12 у пацієнтів високого ризику ускладнень. Сучасні клінічні підходи
- Антиаритмічна терапія та раптова смерть

Також в рамках події відбудеться конкурс клінічних випадків:


Вимоги до конкурсу клінічних випадків

Переможець конкурсу  потрапить на одну з головних подій року в кардіології - на euroPCR в Парижі або в Лондон на щорічний європейський конгрес кардіологів, або ж отримає можливість пройти стажування в одній з новітніх клінік Європи.