XXI Київський Курс з коронарних реваскуляризацій 18-19 квітня 2024р.

March 24, 2024

18-19 квітня 2024 року відбудеться XXI Київський Курс з коронарних реваскуляризацій. Програмою заходу передбачено проведення конкурсу клінічних випадків. Переможець конкурсу зможе приєднатися до делегації українських кардіологів на Європейський Конгрес Кардіологів у Лондоні, 30.08-02.09.2024 р. (організаційні та фінансові витрати на поїздку покриває призовий фонд конкурсу).

Шановні колеги!

Раді повідомити Вас, що у рамках конференції «XXI Київський Курс з коронарних реваскуляризацій» буде проводитись «Конкурс клінічних випадків» (тривалість сесії: 2 годи, кількість учасників обмежена часом виступу), який проходитиме у місті Києві 18-19 квітня 2024 року (програма конференції буде опублікована пізніше, деталі при реєстрації).

У 19.04.2024 у програмі конференції запланована спеціальна сесія для представлення цікавих клінічних випадків в галузі інтервенційних втручань.

Особливістю сесії є:

- доповідач має бути не старше 35 років, бути членом Асоціації Інтервенційних кардіологів України. Допускається презентація клінічного випадку, у якому доповідач брав участь, як основний виконавець або асистент;

- презентація клінічного випадку не більше 10 хв. (з урахуванням питань від членів журі конкурсу. Як правило, одне питання, що уточнює);

- переможцю конкурсу буде надано можливість (реєстрація, проїзд, проживання) бути учасником PCR2024 (травень, Париж), або Європейський Конгрес Кардіологів (ESC2024, серпень Лондон) або коротке стажування в клініки Європи. Остаточне рішення багато в чому залежить від номінанта та ситуації в Україні;

- результати конкурсу будуть оцінені 5 експертами у галузі інтервенційної кардіології та кардіохірургії за такими позиціями: ступінь технічної складності процедури (максимально 10 балів); ступінь правильності вибору тактики лікування/або лікування ускладнень (максимально 10 балів); ступінь навчальної цінності процедури для аудиторії (максимально 7 балів); ступінь якості презентації, оформлення, наочності, лаконічності (максимально 5 балів).

- витрати на транспорт та проживання учасників конкурсу на Київському Курсі бере на себе Асоціації Інтервенційних кардіологів України.

Переможець конкурсу зможе приєднатися до делегації українських кардіологів на Європейський Конгрес Кардіологів у Лондоні, 30.08-02.09.2024 р. (організаційні та фінансові витрати на поїздку покриває призовий фонд конкурсу).

Можливість зареєструватися на «Конкурс клінічних випадків» буде представлена на сайті, на якому будуть реєструватися учасники (адреса сайту буде оголошена окремо). Поки сайт конференції не функціонує, можливий прямий контакт із основними організаторами Курсу:

Максим Соколов, maksym.sokolov@gmail.com

Кашуба Юлія, kashuba.y9722@gmail.com